Visa kärlek i din
‘Förälder/barn – relation’

Köp blommor som en kärleksgåva!


En riktig kärleksgåva är blommor – både att ge och att få som en kärleksfull handling. Det finns flera olika blommor att välja mellan, som rosor (som förmodligen de allra flesta associerar till kärlek) och tulpaner. Några företag som kan erbjuda blommor för leverans är:>>> Köp blommorna på www.euroflorist.se <<<

Säg det med en sång…


Har du svårt att säga "jag älskar dig" till någon som du bryr dig om eller vill du inte visa dina känslor med den passion som du vill? Sätt toner på dina tankar och gör det till en sång!

Att sjunga en sång om kärlek kan vara ett sätt att ge uttryck för sin kärlek, där du kan ge din kärleksförklaring till den du älskar och ändå gå in i en roll som artist som uppträder med sin musikaliska konst.

Låt idéerna flöda och få ner dina tankar på papper, sätt toner till orden (eller få hjälp med detta) så har du en sång som du kan ge som en kärleksförklaring.

Två sätt att visa din kärlek till den du bryr dig om:>>> Köp blommorna på www.euroflorist.se <<<

Skrattet viktigt för relationen…


Skrattet är en viktig ingrediens för att vårda relationen till någonting positivt. Precis som med tillit och öppenhet, så är det viktigt att man tycker det är glädjande att vara med den man umgås med och kan dra ett skämt – komikern Shan Atci har en naturlig fallenhet till att sprida glädje till andra i sin omgivning och det kan du också träna upp…>>> Köp blommorna på www.euroflorist.se <<<

En kärleksförklaring


Kärleksförklaring

Hur vill du uttrycka din kärlek?
Visst kan det kännas svårt att veta hur du ska visa din kärlek till den du älskar, för det finns ju så många olika sätt att visa sin kärlek, beroende vilken relation man har till den man älskar.

Boken "En kärleksförklaring" är en fyll-i-bok, där du får hjälp på traven att visa dina känslor och din kärlek, i första hand till den du har en kärleksrelation med. Den funkar även för alla relationer, oavsett om det är en vänskapsrelation, syskonrelation och det skulle även fungera som en slags öppning i en team-buildning på jobbet eller i skolan – just för att skapa sammanhållning och samhörighet. 

>>> Beställ boken på www.bluebox.se <<<

 >>> Köp blommorna på www.euroflorist.se <<<

Fars dagDet finns många högtider
som firas både i Sverige och utomlands. Det är inte bara Mors dag och Fars dag som firas, utan högtider som Allhelgonahelgen i november och Midsommar.

Relationen mellan föräldrar och barn är något som – precis som alla relationer – ska vårdas med omsorg och varje dag. Visa uppskattning och inte bara med slipsar och med smycken, även om detta uppskattas.

>>> Hitta presenten på www.bluebox.se <<<>>> Köp blommorna på www.euroflorist.se <<<

Allsång


Allsång har under de senaste åren blivit mer och mer populärt och det är nog ingen som inte hört talas om "Allsång på Skansen" eller festivaler som Melodifestivalen – musik skapar glädje och glädje är något som tillhör alla relationer. Sjung med glädje och sjung med kärlek!

>>> Beställ kärlekssånger på cdon.com <<<

 >>> Köp blommorna på www.euroflorist.se <<<

Överraska i dag!
Interflora
Få relationstips!
Förgyll kärleken

Skicka en nalle
till någon när och kär!
www.nallebudet.se